VPRO Tegenlicht Meet Up Breda “Op EnergieMissie” 11 november

Op maandag 11 november 2019 staat de Bredase versie van VPRO Tegenlicht in het teken van de energie transitie.

In de aflevering ‘Op EnergieMissie’ neemt Ruud Koornstra je mee in zijn rotsvaste geloof in de transitie naar een duurzaam Nederland. Hij laat zien dat innovatieve technologie en groene energie het grootste exportproduct kunnen worden van ons kleine kikkerlandje en hoe we daarmee koploper kunnen zijn in de wereldwijde energie-transitie. En hoe je het het roer om kan gooien door als industrie technische innovaties te omarmen en neemt ons in deze aflevering van VPRO’s Tegenlicht mee in zijn reis van activistische ondernemer naar ondernemende activist.

In onze Bredase Meet Up zullen Paul Dielissen en Philip Meesters vertellen over ervaringen in hun energiemissie. Paul is al lange tijd werkzaam in de duurzame wereld en zet zijn energie-expertise onder andere in bij Stadslab Breda en Bres Breda. Philip haalt energie uit het slim verduurzamen van zijn huis en daar anderen mee te inspireren. Beiden heren komen graag vertellen over de energietransitie thuis. Hoe kan je slim je energiegebruik beperken. Wat zijn waardevolle oplossingen en waarmee maak je het jezelf een beetje makkelijker in deze hoognodige transitie. Kom luisteren en ga mee op EnergieMissie!

Deze aflevering is via onderstaande link terug te kijken:
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2017-2018/op-energiemissie.html

Tegenlicht Meet Up Breda is een produktie van PakhuisB dat i.s.m. GroenPlein en Nieuwe Veste bijeenkomsten organiseert naar aanleiding van de spraakmakende VPRO Tegenlicht-afleveringen waarin de mogelijkheid tot verandering centraal staat.

Datum: maandag 11 november 2019
Locatie: Theaterzaal Nieuwe Veste
Tijden: inloop 19:30 uur, aanvang 20.00
Toegang gratis