PakhuisB Live On Air!

Volgende week vrijdag 27 januari is het zover, PakhuisB Live On Air tijdens Cultuurnacht Breda 2017!

PakhuisB verbindt veranderaars. Vanuit de pittoreske Pakhuiscaravan gaan Menno van Rosmalen Stefanie Vermeulen CultuurnachtStef en Menno daarom tijdens Cultuurnacht Breda in gesprek met Bredase cultuurveranderaars. De gasten hebben uiteenlopende achtergronden en ieder heeft een eigen verhaal over cultuur en verandering, zoals organisatiecultuur, de maatschappij, de veranderingen in de man of juist de vrouw, en de cultuursector.

 

 

Lilian Joosen CultuurnachtWie zijn die veranderaars eigenlijk? Waar houden ze van? En wat drijft ze om hun organisatie van binnenuit te willen veranderen? Of aan de gevestigde orde van de kunstwereld te willen rammelen? Of weer anders, de metroman wakker te willen schudden met woeste weekenden?

Louis Brown Cultuurnacht

Zo komt Lilian Joosen, oprichter/salonhoudster van Copacabana, praten over de cultuursector. Louis Brown komt ons vergezellen, met wie we het gaan hebben over de mannencultuur. Hij is de oprichter van Mannencircel.

Eén van onze muzikanten is Jerome d’Odeurs en ook hij komt langs om ons zijn gitaarkunsten te laten horen. Daarnaast is hij filosoof en actief in het aanjagen van circulaire economie. De talk- en muziekshow zenden we live uit en is te volgen op Facebook en verschillende websites, waaronder PakhuisB.

Praat mee via de chat, of kom gezellig langs. Voel je je een cultuurveranderaar? Of speel je muziek? Leuk! Neem je verhaal of instrument mee, schuif aan in de caravan en kom ook live in de uitzending.

De Cultuurnacht en het programma van PakhuisB start om 19.00 uur en eindigt ongeveer om 00.00 uur. De Pakhuiscaravan staat bij Nieuwe Veste,  op de hoek Molenstraat – Oude Vest (bij Doktor Worst). De Nieuwe Veste is sinds een maandje ons nieuwe thuis en vanuit daar zijn wij actief in de Regentenkamer.

De livestream kun je volgen via verschillende websites en onze Facebook pagina. Hou deze site en Facebook in de gaten voor het programma. En wij vinden het heel gezellig als je even langskomt!