13/03 Kinder Trendrede

Kinder Trendrede 2018

Gemaakt en voorgedragen door kinderen zelf natuurlijk!

Hoi,

Heb jij ook weleens nagedacht over de toekomst? Wij, kinderen van groep 7/8, wel. De afgelopen weken hebben wij ons gebogen over allerlei thema’s en trends die zich afspelen in onze stad en daarbuit- en.

Al onze ideeën hebben wij gebundeld in de allereerste KinderTrendrede. Dinsdag 13 maart nemen wij jou graag mee in onze kijk op de toekomst en presenteren wij onze Trendrede. Wie weet komen we met goede adviezen, die jij dan weer in jouw activiteiten kunt gebruiken. Je bent welkom om te komen luisteren.

Miriam Haagh, de wethouder van Onderwijs Breda is er ook bij en zal onze rede in ontvangst nemen.

Ben je nieuwsgierig naar onze ideeën? En wil je weten wat voor toekomst wij voor ogen hebben? Kom dan dinsdag 13 maart om 16:00 naar de KinderTrendrede in het Stedelijk Museum in Breda, waar tot 17 maart ook een kleine expositie van ons te zien is.

We zien je dan!


Huh?Kinder Trendrede, wat is dat? 

Een groep volwassen mensen schrijft elk jaar een verhaal over hoe zij de toekomst zien en presenteren dit aan alle Neder- landers. Zij noemen dat de Trendrede. Dat is net zo iets als de Troonrede. Wij dachten: leuk allemaal, maar wat zeggen ze nou allemaal en zien wij het ook zo? Daarom hebben wij de KinderTrendrede samengesteld. Hiermee geven we ONZE blik op de toekomst.

De Kinder Trendrede is tot stand ge- komen met hulp van Teach the Future, Extend Limits en PakhuisB.

Event informatie

Gratis / Entree

13 maart 2018

Stedelijk Museum, Breda

Partners

PakhuisB

PakhuisB