De PakhuisB Bus on tour – #2. Open dag Nieuwe Veste – zondag 21 mei

Wat was ie leuk he, de PakhuisB caravan. Tijdens de cultuurnacht op 27 januari maakten we vanuit het hutje op wielen een live uitzending en gingen we met 4 cultuurmakers op zoek naar de veranderaar in hun.

Dat willen we nog veel vaker doen!

 

En we hebben goed nieuws, want onze eigen Pakhuis Esther heeft haar knalturquiose Mercedes Bus weer aan de praat gekregen. Die is ze aan het omtoveren tot Happy Foodtruck en in de tussentijd mogen we hem ook gebruiken als studio. We zien meteen een fantastisch moment om hem te gebruiken voor een volgende live uitzending, namelijk tijdens de Open Dag van Nieuwe Veste, waar wij sinds januari neergestreken zijn. 

Wat gaan we doen?

Begin maar met gewoon gezellig even langs te komen, op het binnenpleintje aan de St Janstraat. We zijn vooral benieuwd naar jou en wat je bezig houdt. Vaak wakkert er dan een vuurtje aan en dan ontstaat er vanzelf iets. Zo hebben we heel veel mensen leren kennen die we met elkaar verbinden, en waar mooie veranderingen uit ontstaan. En daar maken wij dan weer programma over, of verhalen. Blader maar eens door ons nieuwsarchief, of bezoek onze Facebookpagina om te zien wat we allemaal doen. Het klinkt simpel, en dat is het eigenlijk ook.

Wie wil, mag zijn verhaal vertellen aan Stef, en die zendt dat dan live uit, op Pakhuis’ Facebook.

Als je tussen 14.00 en 15.00 komt, ga dan ook even langs het Cultuurplein, want Derk vertelt om 14.30 in 10 minuten wat we nou eigenlijk bedoelen met dat kantelen en verbinden.

Tot zondag!