03/05 Exploring What Matters – The Action for Happiness Course

Exploring What Matters – The Action for Happiness Course

8 sessies over de grondbeginselen van geluk

Tijdens de cursus ‘Exploring What Matters’ nodigen wij je uit om na te denken over essentiele levensvragen als: wat is geluk voor mij? Hoe geef ik, ook bij tegenslag, geluk voorrang in mijn denken en handelen? Welke acties kan ik zelf ondernemen om ervoor te zorgen dat ik steeds vaker het gevoel krijg dat wat ik doe samenvalt met wat mij écht gelukkig maakt? Hoe kan ik bijdragen aan een gelukkige samenleving?

In 8 inspirerende en interactieve sessies maak je kennis met de recente wetenschap over wat ons geluk versterkt en met de interculturele wijsheid van geluk.

De sessies blijven niet beperkt tot het delen van kennis maar draaien juist om de toepasbaarheid van deze kennis in het leven hier en nu. Door onder leiding van Course Leaders hierover in gesprek te gaan met medecursisten, vind je jouw antwoorden.

Cursus data:
3, 10, 17 en 31 mei 2017.
14 en 28 juni 2017.
12 en 19 juli 2017.

Tijden: 19.15 uur – 22.00 uur.
Meer informatie over deze cursus: www.actionforhappiness.nl

De aanbevolen donatie voor deze 8 sessies bedraagt € 120,- euro. Dit is inclusief het 104-pagina’s tellende werkboek. Mocht je meer kunnen missen dan de aanbevolen donatie dan is dit heel erg welkom. Mede dankzij jouw hulp kunnen wij mensen die de aanbevolen donatie niet volledig kunnen voldoen blijven verwelkomen. Is de aanbevolen donatie voor jou te hoog, neem dan contact op met sayhello@actionforhappiness.nl dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.

Gelukkig zijn…wat je omstandigheden ook zijn, is het meest waardevolle cadeau voor jezelf en je omgeving. – Asha Lalai, founder Action for Happiness Nederland

Event informatie

Per donatie

Start: 3 mei 2017

PakhuisB, Molenstraat 6, Breda

Partners

logo-head