10 oktober – Opening GroenPlein

10 oktober, de dag van de duurzaamheid, gaat hij open. GroenPlein, het nieuwe duurzaamheidsknooppunt van Breda.

Midden in de stad is GroenPlein vanaf die dag te vinden, in Nieuwe Veste. Iedereen die met energiebesparing en duurzaamheid aan de slag wil, of er al mee bezig is, kan er binnenkort terecht. GroenPlein wil dat alle partijen in de stad die met duurzaamheid bezig zijn zich er vertegenwoordigd voelen.


Opening – Kom prikken, posten en proosten

Kom 10 oktober de dag van de duurzaamheid vanaf 15.00 uur naar Nieuwe Veste. Om 15.30 prikken we GroenPlein open. We roepen iedereen met een duurzaam initiatief of onderneming op om langs te komen en deze op de giga groene kaart van Breda te prikken.

Zit je nog in de ideeënfase? Kom ook langs en post hem in onze brievenbus.

Of heb je gewoon een hartstochtelijk groen hart? Laat je fotograferen met je gedachte, of vertel over je project of idee in een selfie-interview.

Kun je die dag niet? Ook na 10 oktober kun je je project komen prikken op de levensgrote kaart van Breda.


Ontmoeten, informeren en aan elkaar knopen

GroenPlein is een samenwerking van PakhuisB en energiecoöperatie BRES. Samen zullen zij zich  inspannen om een knooppunt in te richten dat onderdeel is van het duurzaamheidsnetwerk in Breda. GroenPlein zal zowel online als offline een informatie- en ontmoetingscentrum zijn waar inwoners en ondernemers informatie en advies kunnen verkrijgen.

Bij GroenPlein zal het gaan over duurzaamheid in het algemeen en de thema’s energiebesparing, duurzame opwekking en klimaat in het bijzonder. Zo wil GroenPlein bijdragen aan een versnelling richting een CO2 neutraal Breda in 2044, de hoofddoelstelling uit de duurzaamheidsvisie.

 


Opening        GroenPlein

Datum           10 oktober 2017 – dag van de duurzaamheid

Tijd                 15.00 uur deuren open

Prikactie        15.30 uur

Prikken, Posten, Proosten 15.30 – 17.00 uur