1 jaar PakhuisB, verhuisd en de volgende stap

boven-artikelSowee dat ging snel! Om 8 uur begonnen we en al om 10.30 dronken we met elkaar koffie in ons spiksplinternieuwe onderkomen, de regentenkamer van De Nieuwe Veste.

20161215_125029315Terwijl de eerste nieuwsgierige Nieuwe Vesters even hallo kwamen zeggen – kijk dit hier links is bijvoorbeeld Bianca, teamleider van de bibliotheek – maakte Esther onze plek knus en gezellig, Menno van Rosmalen haalde wat lekkers voor de lunch en Stef en Naomi gingen aan de slag om voor jullie het stuk DE VOLGENDE STAP af te maken (Derk en Menno de Lange moesten weer door). We zijn nu 1 jaar oud en dan is het tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. We gaan het nog vieren hoor, dat ook en jullie zijn allemaal uitgenodigd.

PAkhuisB de volgende stapMaar we beginnen ons verjaardagsfeestje met dit stuk. Daarin kun je lezen wat we allemaal hebben gedaan in 2016, wat onze plannen zijn voor 2017 en hoe we ons Pakhuis willen financieren.

Leuk als je het wilt lezen en leuk als je er wat over wilt zeggen of vragen. Dan weet je ons te vinden, toch? Dinsdag, woensdag en donderdag, via het binnenpleintje van de Nieuwe Veste, door de blauwe deur rechts in de hoek.

Seeya!

Stef, Esther, MennoR, MennoL en Derk